Weg brandvlekjes!

Huidbleken is zoals de naam eigenlijk al zegt het bleken van de huid. De vraag die u wellicht rest is waarom je huid willen? In dit geval heel simpel; denk aan pigmentvlekken, brandwondjes of andere verkleuringen die zijn ontstaan op je huid. Verkleuringen waar je zelf geen controle over hebt en die je ook niet lekker in je vel laten zitten. We hebben de proef op de som genomen met een huidverlichting creme van Starwhite. We gingen erin met nul verwachtingen, maar kwamen na de kuur voor een aangename verrassing te staan.

Starwhite is een huidbleek formule die sinds vorig jaar in heel Nederland te verkrijgen is. Starwhite voldoet ook aan alle strenge veiligheidsnormen in de Benelux.

 

SW011

 

Wat kunt u allemaal met de creme?

  1. Het verlichten van moedervlekken
  2. Het verminderen van ouderdomsvlekken
  3. Verwijdering van pigmentvlekken
  4. Minder zichtbaar maken van alle donkere huidvlekken

 

Gebruik:

Je smeert deze zeer zuinige crème 2 maal daags op de probleem zone. Dit blijft u vervolgens enkele weken herhalen tot u het gewenste doel heeft bereikt. Hierna is het natuurlijk wel van belang om de crème enkele malen als onderhoudskuur te blijven smeren. Indien u pigmentvlekken op uw gezicht, hals, armen, handen of benen wilt verlichten dan is het zeker aan te raden om ook een Sun-Block te gaan gebruiken. Zo voorkomt u dat het pigment wederom donkerder wordt.

Resultaat Huid Bleken

Onze tester heeft dus zo’n drie weken gebleekt met een bleekcrème. We waren allen vrij sceptisch. Is het uberhaupt mogelijk en hoe zal het resultaat zijn. Even voor de duidelijkheid, de tester heeft dit blekende product brandvlekken gebruikt op zijn borst.

 

IMAG3372

voor

IMAG3371

na

 

Het resultaat was best verrassend. Het product beloofd binnen twee a drie weken het gewenste resultaat te bieden en dat was bij de tester ook zo. Let op: ik heb een hele donkere huid en heb hem echt wel voor de volle drie weken opgesmeerd.  Erg fijn product, mooie verpakking en bied goed resultaat.

 

Waar kan ik Starwhite bestellen?

U kunt het product zeer discreet en veilig online bestellen. De kortingscode FNFHEALTH  geeft 10% korting per bestelling. De kortingscode is onbeperkt te gebruiken per klant en de kortingsactie zal lopen tot en met 31 december 2016. Laat je gedachten achter in een reactie hieronder 😉

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.