Review: Healthbox juli 2019

Ik heb weer een healthbox binnen! Hebben jullie al gelezen hoe mijn eerste ervaring met de healthbox was? We zijn weer in de gezonde zone met heerlijke producten op het gebied van fitness, voeding, gezondheid en lifestyle. Ook in juli daarom de Healthbox en ditmaal met het thema: ‘Chilling & Grilling with Green Gypsy’. Green gypsy staat eveneens voor eerlijke producten zonder toevoegingen. Let’s begin!

 

Even je geheugen opfrissen:

Elke maand wordt je een Healthbox toegestuurd, met altijd een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product alleen heb je bijna de kosten er al uit. Hiernaast ontvang je nog 7 a 8 producten zoals: snacks, natural skincare, fitness gadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en dit maakt het da nook extra spannend voor je! Laten we snel kijken naar de inhoud van deze editie:

 

fnfhealth-box-juli

 

  1. HOER OP DE GRILL & MARINEER JE GEK – t.w.v. 3,75

Ik hou van koken met kruiden en specerijen en bij Green gypsy vind je eerlijke producten zonder onnodige E-nummers of toevoegingen; pure en eerlijke producten dus. Ik ben blijgemaakt met dit aromatisch mengseltje waar ik voornamelijk mijn vleesmaaltijden mee op smaak zal brengen. Het mengsel bestaat uit knoflook (uiteraard), nootmuskaat, chili en tijm. Kan niet wachten om deze eens uit te proberen!

 

  1. Tranquini – Positively Relaxed – t.w.v. 1.29

Ik dacht: “Krijg ik nou een blike energie drank toegestuurd?” Nee, het is wat anders. Tranquini bestaat uit een groene thee en kamille, lavendel en citroenmelisse. Het proeft ook naar groene thee maar heeft een soort verfrissend kickje. Het schijnt goed te werken als gestressed bent en helpt je in een rustige flow te komen. Vandaar dus de naam Relaxed 🙂

 

  1. ZAADBOMMEN SPECIAL – t.w.v. 7,00

De zaadbommen. Ik heb geen tuin, maar wel een plantenbak en ik wil bloemen. Deze zaadbommen zijn die bak in gegaan en vol verwachting wacht ik af, wellicht maak ik hier ook een aparte review van. Zeker goed om te vermelden is dat de zaadbommen biologisch afbreekbaar zijn! Nice job zaadbommen.com!

 

  1. HIMALAYA ZOUTPLAAT – t.w.v. 18,99

Himalaya zout heb ik inmiddels in overschot! Maar het is altijd welkom! Echter… vind ik deze plaat zo mooi, dat ik het gewoon als decoratie voor mijn tafel ga gebruiken! Het is onbewerkt Himalya zout. Wanneer je deze zoutsoort meestal koopt is het verfijnd zodat je het meteen kan gebruiken, deze zoutplaat is dat niet maar mij hoor je niet klagen. It’s so pretty!

 

  1. BARBECUE & YONNAISE – t.w.v. 3,40

De sauzen van 2Bslim zijn speciaal. 0% vet, 0% suiker en 100% smaak. Ze zijn daarnaast gluten-, en lactose vrij en bevatten ook geen aspartaam. Zowel vegetariërs als veganisten kunnen van deze sauzen genieten. Uiteraard ga ik deze sauzen inzetten op de barbecue, maar ook als je thuis gewoon een vleesje grilt kan je deze gebruiken. Weer een excuus om feestje te geven!

 

  1. Orthica – Multi Energie – t.w.v. 15,50

Deze mag uiteraard niet ontbreken in de Healthbox! We kennen de multivitamine van Orhica natuurlijk al en ik heb nog een half potje staan, maar keep them coming! Ze gaan immers toch wel op aangezien ze onderdeel zijn van m’n dagelijkse routine.

 

  1. De Vechtenaer – Bio Paleo Broodmix – t.w.v. 6,96

Gelutenvrij, lactosevrij en gebasseerd op Paleo. Gooi er wat eieren, olijfolie en een snufje Himalaya zout erdoorheen en je bakt binnen no time, in het comfort van je eigen huis, de lekkerste en voedzame broden. Nu ben ik al doorgeslagen in het bakken dus misschien was het niet wijs deze naar me op te sturen, maar gezonde verslavingen mogen toch? Can’t wait!

 

DOEN!

Ik ben WEDEROM enthousiast. Ik begin de consistentie in de dozen tevens op te merken. Ik bijvoorbeeld heel blij dat ik weer kon bakken met ditmaal dus de Bio Broodmix. Als jij de healthbox ook wilt proberen kan je eens een kijkje nemen op de webshop: www.healthbox.nl/shop

Ik zou het ook leuk vinden als ik het van iemand cadeau zou krijgen, wellicht een idee voor een aankomende verjaardag van je naasten?

Laat jouw ervaring of vragen achter in een leuke reactie hieronder! Groetjes 🙂

 

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.