Review: Airmax

De Airmax is een Nederlands product en zorgt voor een betere luchtdoorstroming. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat het product ook echt werkt! De Airmax zou de hoeveelheid extra luchtdoorstroom tot wel 76% kunnen laten toenemen! Airmax wijst hiervoor naar meerdere onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken die er zijn gedaan bij de totstandkoming van het product.

Bij de ontwikkeling is Airmax bijgestaan door KNO-artsen, wetenschappers en zelfs een luchtvaart-engineer. Ik ben benieuwd wat het voor mij doet tijdens het sporten!

De Airmax wordt geleverd in een verpakking met daarin een twee neusspreiders. Ook bevat het een handig doosje, om het veilig en hygiënisch op te kunnen bergen. Naast de neusspreiders en het opbergdoosje zit er ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, hierin staat uitgelegd hoe de Airmax werkt en hoe je het kan onderhouden. Het is te zien dat er aandacht aan besteed is.


Verpakking
:
Het eerste wat ik zie is het handige opbergdoosje dat is meegeleverd. Persoonlijk vind ik dit een goed idee, omdat je de Airmax hygiënisch wilt houden en kunnen opbergen. Naast de neusspreiders en het opbergdoosje zit er ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, opgesteld in het Nederlands, Engels en Duits. In deze gebruiksaanwijzing staat uitgelegd hoe de Airmax precies werkt, waar je het voor kunt gebruiken en hoe je het dient te onderhouden/reinigen.

 

IMG-20160421-WA0013

Product:
Het U-vormige gedeelte zet zich bij gebruik vast rond het tussenstuk van de neus. De vleugels van de Airmax drukken de neusholtes open bij het gedeelte waar de neus smaller wordt. Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat er twee maten van Airmax geproduceerd dienden te worden om ervoor te zorgen dat iedereen een Airmax past. De Airmax is daarom te verkrijgen in de maten: S(mall) en M(edium). Iedereen zou in principe, zoals gezegd minimaal één van de twee maten moeten passen.

De maat M wordt het meeste gebruikt omdat deze iets breder is, waardoor de luchttoevoer nog groter is. In enkele gevallen is de medium te groot, waardoor maat Small wel gebuikt kan worden.

airmax_feat
Gebruik
:
Ik heb de sportversie getest tijdens het fitnessen. Het plaatsen van de Airmax ging erg simpel en intuïtief. Doordat de Airmax met zijn vleugels de neus meer open drukt krijg je een betere luchttoevoer. Ik had tijdens het gebruik daarom ook het idee dat ik meer zuurstof had en kon ik mijn oefeningen beter en met meer energie kon uitvoeren. Hij bleef goed zitten en aan het dragen was ik snel gewend, na een tijdje had ik er al geen erg meer in. Ik kan natuurlijk weinig zeggen over de procentuele toename van het zuurstof, maar ik kan wel zeggen langer door kon sporten. Aldus dat ik zeker meer zuurstof en energie had tijdens het sporten. Ik merkte dat ik minder snel uitgeput raakte en dat ik meer kon doen tijdens mijn sportsessie. Dit ga ik zeker vaker gebruiken en ik raad iedereen aan vooral beginners om dit ook te doen. Waarom nou met nadruk beginners? Dit is voornamelijk een groep die snel gedemotiveerd kan raken door hoe zwaar sport of fitness kan zijn. Vaak gebruiken zij om een sessie door te komen (creatine) kreatine pillen voor een extra boost om routines en setjes af te maken. De Airmax helpt hier om een natuurlijke wijze in door slechts je luchtwegen wat effectiever open te stellen. Ik vind het een zeer geslaagd product.

 

airmax_1

Topsporters:
Naast mij zijn er meerdere sporters en topsporters die de Airmax gebruiken, waarvan  Nederlands kampioen op de 10 KM, Bart van Nunen en sport Blogger Sebastiaan Horn iets over de Airmax hebben geschreven.

Bart van Nunen Link: http://www.airmax.nu/wp-content/uploads/2015/01/Bart-van-Nunen-review-Airmax.pdf

Sebastiaan Horn link: http://www.airmax.nu/wp-content/uploads/2015/01/Samenvatting-Review-Sebastiaan-Horn.pdf


Plus- en minpunten
:

+ Zorgt voor extra zuurstof
+ Handig opbergdoosje
+ Goed en makkelijk schoon te onderhouden

Nadelen:
– Niet echt!

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Airmax? Neem dan een kijkje op hun website: www.airmax.nu

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.