Ladies; Eet als Marilyn Monroe!

Tegenwoordig is de ideale vrouw dun of mager, althanfnf-health-marilyn-monroe-03-rules-to-live-bys als we de media moeten geloven. Als bekende actrice, artiest of model ‘moet’ je tegenwoordig wel voldoen aan dit hedendaagse ideaalbeeld.

Maar dit is niet altijd zo geweest, Marilyn Monroe vertegenwoordigde de ideale vrouw in de 50’s. Toentertijd waren de meer bekende vrouwen voluptueuzer dan nu het geval is. Denk ook aan Betty Page, hier rechts op de foto. Zou het niet mooi zijn als dit beeld weer terug kwam?fnf-health-betty-page-rules-to-live-by

Voller is natuurlijker

Laat nu net het geval zijn dat de meeste vrouwen van zichzelf voller zijn dan het hedendaagse ideaalbeeld ons voorschotelt. En dat is helemaal niet erg! Ook veel mannen vinden een wulpse vrouw erg mooi.

Marilyn’s dieet in Pageant magazine

Daarom plaatsen wij van FNF Health het voedingsschema van Marilyn Monroe. In tegenstelling tot de meest populaire diëten van tegenwoordig, vertegenwoordigt haar voeding niet het vermageren, maar juist het voeden van het lichaam. En juist dat voeden is zo belangrijk! De 1952 september-editie van de Pageant magazine lichtte Marilyn in een interview een tipje van de sluier op over haar voedingswijze. En laat dat nou heel anders zijn dan de eetwijze wat ons hedendaags als gezond en goed wordt voorgeschoteld.

Als ontbijt klopte ze 2 rauwe eieren in haar opgewarmde melk (rauwe melk). Ook als ze verbleef in hotels was dit vaste prik voor haar.

Haar diner was ook erg voedzaam. Ze vertelde in het interview dat ze, in plaats van het hotel, een markt zocht om haar eten bij elkaar te zoeken. Ze was er dus bewust mee bezig. Ze koos dan voor steak, lever of lamsvlees. Vet en cholesterolrijk vlees dus! Regelmatig braadde ze haar vlees zelf in het hotel met een elektrisch oventje. Gewoonlijk at ze het vlees met 4 of 5 wortelen. Er werden geen aardappelen of graanproducten genoemd.

Marilyn Monroe

Ze koos dus voor voeding met hoge voedingswaarde, rijk aan verzadigde vetten en cholesterol en arm aan koolhydraten. Precies zoals we horen te eten!

Beweging

“Exercise. Each morning after I brush my teeth, wash my face and shake off the first deep layer of sleep, I lie down on the floor beside my bed and begin my first exercise. It is a simple bust-firming routine which consists of lifting five-pound weights from a spread-eagle arm position to a point directly above my head. I do this 15 times, slowly. I repeat the exercise another 15 times from a position with my arms above my head. Then, with my arms at a 45-degree angle from the floor, I move my weights in circles until I’m tired.” Aldus Marilyn Monroe in Pageant.

Zoals je kan lezen, oefende ze elke ochtend op de vloer naast haar bed met lichte gewichten tot ze moe werd. In het interview was ook te lezen dat ze dagelijks minimaal 10 minuten bezig was met haar work-out.

Natuurlijk is niet iedere vrouw hetzelfde, maar vooral omdat Marilyn’s dieet heel dicht overeen komt met onze zienswijze is het leuk om dit eens uit te lichten. We zijn uiteraard benieuwd wat jullie standpunt is; moeten we weer terug naar natuurlijke en vollere ideaalbeelden?

 

 

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.