Juvo en Renew Life

GezondMooiSlank, Puur en Effectief

Gezond Mooi Slank .nl, een webshop vol pure natuurlijke merken die u helpen gezond te worden en gezond te blijven met goede gezonde voeding (raw food en superfood) en voedingssupplementen (colostrum). Merken die u helpen mooi te worden en mooi te blijven met huidverzorgende cosmetica op basis van natuurlijke grondstoffen zoals arganolie, sheabutter en essentiële oliën. De maaltijdvervangers van Juvo zoals de Raw whole meal en Juvo slim helpen op een natuurlijke manier af te vallen en om u nieuwe slanke lijn te behouden.

Alle gezondheidsproducten en huidverzorging op Gezond mooi slank zijn puur natuur, biologisch, organisch en zonder toevoegingen. De samenstelling van de maaltijdvervangers, voedingssupplementen en huidverzorging is gebaseerd op eeuwenoude kennis, jarenlange gebruikerservaringen en moderne wetenschap. Gezond mooi slank, een webshop met producten voor uw innerlijk en uiterlijk, puur en effectief.

 

Juvo – Biologische raw food maaltijdvervanger

Juvo raw whole food meal bevat 57 gezonde, krachtige ingrediënten zoals hele granen, groenten, fruit en bessen, paddenstoelen en zee-groenten. De ingrediënten zijn biologisch, raw en whole food, gevriesdroogd met behoud van alle voedingsstoffen, kleur en smaak. Juvo bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen en is vrij van gluten.. Heb je weinig tijd, dan is Juvo een snelle gezonde maaltijdvervanger.

Een portie van 40gr = 140 kcal.

Juvo past bovendien in een raw food dieet, is glutenvrij en zeer geschikt voor diabetici, sporters, managers, tieners en kinderen vanaf 4 jaar. Je mag het alleen niet gebruiken bij nierfalen! Uiteraard zijn de biologisch geteelde ingrediënten non-GMO (dus niet genetisch gemanipuleerd) en bevat Juvo geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Het vriesdroog-proces behoudt alle waardevolle natuurlijke ingrediënten.

 

Zorg voor spijsvertering.

Renewlife is al jaren op rij marktleider in de Amerikaanse en Canadese natuurvoedingswinkels. Pure en effectieve detox-kuren (een milde starters-versie en een Total Body Cleanse), supplementen om dagelijks de spijsvertering te ondersteunen; Omega-3, Pro biotica, Enzymen en Vezels. Voor bijzondere situaties heeft renewlife een serie conditie-specifieke supplementen ontwikkeld. Renewlife is opgericht door Brenda Watson, bekijk hier haar verhaal “The road to wellness”.

Heb je een keer weinig tijd en wil je een gezonde smoothie maken, dan ben je met Juvo heel snel klaar. Bestel ook een proefverpakking en oordeel zelf.

http://www.gezondmooislank.nl/

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.