Gekke hoogleraren

KDe Wageningse hoogleraar voedseltechnologie Tiny van Boekel (64), verkondigde doodleuk in een interview met het AD van 6-2-2016: “Met bewerkt voedsel is helemaal niets mis”, en “Natuurlijk voedsel is ongezond”. Maar ook; “Zelf koken grootste bedreiging voor voedselveiligheid”. Lees HIER het interview.

Je bent natuurlijk niet goed bij je hoofd of corrupt als je zoiets verkondigt. Waarschijnlijk eet hij te weinig natuurlijke voeding waardoor normaal redeneren moeilijk voor hem is.

Wageningen UR 

En natuurlijk is niet alle natuurlijke voeding gezond en bewerkte voeding per definitie ongezond. Bepaalde uitspraken van hem kloppen ook wel. Maar je ziet dat hij de consument in de richting duwt van geraffineerde voeding en het liefst ziet dat we zelf geen voedsel meer bereiden. Wie zien dat graag? De grote spelers van de voedselindustrie natuurlijk! En wie denk jij dat deze rare man van zijn brood voorziet? Juist ja!

Zo komen we ook weer uit bij de universiteit van Wageningen. Waar deze twijfelachtige man vandaan komt en trouwens meer twijfelachtige figuren opereren. Je doet er goed aan om niets aan te nemen van dit instituut of in je ieder geval argwanend op te stellen. Stel je dus niet afhankelijk op van deze instituten en personen, maar denk zelf logisch na!

Let op onze woorden!

Dit soort mensen en uitspraken zijn een wanhopige poging van de voedingsindustrie, propoganda-orgaan het Voedingscentrum en de universiteit van Wageningen om de steeds bewustere consument onzeker te maken en te houden.

Let op onze woorden! Met het aankomende TTIP-verdrag worden we komende tijd overspoeld met steeds weer iemand met een titel die ons wat gaat ‘leren’ over voeding. Allemaal met de strekking dat er niets mis is met geraffineerde voeding, maar dan in mooi verleidelijke bewoordingen! Trap er niet in!

Koekoe of op geld belust?

Is zo’n persoon als Tiny van Boekel niet goed bij zijn hoofd of corrupt tot op het bot? Zo’n man is natuurlijk niet dom, dus wij hebben ons oordeel al klaar! We zien graag jullie opinie hierin!

Lees ook:

Wageningen Universiteit verdraaide…

Katan adviseert WUR onderz…

Onderzoeker volgt het geld

 

2 reacties

  • FNF Health

   Inderdaad Rien!

   Zoals we al schreven, de aanval is geopend! Er komen nu steeds meer door de industrie betaalde hoogleraren met dit soort uitingen. Het gaat hier over industrieel brood, alternatief brood is in zijn ogen niet goed. Waarom niet? Omdat we zwaar geraffineerde producten moeten blijven eten, daar wordt geld aan verdiend.

   Over brood en jodium kan je op onze site meer vinden.

   Joost

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.