Disclaimer

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.fnfhealth.nl. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van www.fnfhealth.nl. Ook niet als gevolg van het opvolgen van adviezen middels de artikelen die op de site verschijnen. www.fnfhealth.nl is met de grootste zorg samengesteld, maar kan toch ook onjuistheden bevatten.

De inhoud van www.fnfhealth.nl is door onze schrijvers samengesteld: de teksten zijn door ons geschreven en de foto’s door fnfhealth gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan. Het is enkel toegestaan om onze foto’s te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar www.fnfhealth.nl en je vooraf toestemming hebt gevraagd. Copyright © 2015-2016 www.fnfhealth.nl. All Rights Reserved.

Disclaimer advertorials

Een advertorial is een door onze redactie geschreven artikel, waar een merk voor betaald. Dit verandert echter niets aan onze mening over een product. Wij plaatsen  NOOIT iets waar we niet achter staan. Ook in het geval van betaling is een eis dat het product goed bij de visie van FNF Health past. Onderaan het artikel staat in het geval van een advertorial altijd vermeld dat het om een advertorial gaat.

Disclamier reviews

Een review is ook een door onze redactie geschreven artikel en/of video. Wij krijgen veel producten van merken om uit te testen. Van sportartikelen, tot kookboeken en voedingsmiddelen. Als een merk ons iets toestuurt is dat geen garantie om er iets over te schrijven. Alleen als het echt interessant is, besteedt onze redactie er aandacht aan op FNF Health of op onze social media kanalen. Eerlijkheid is het belangrijkste. Als een product door onze redactie slecht beoordeeld wordt, kiezen wij er soms liever voor er niet over te schrijven, dan het online af te branden.